George Chivu

Povești de Viață

George Chivu a trăit o poveste înfricoșătoare timp de aproape șase ani, purtând cu mult curaj greutatea cancerului pulmonar. A descoperit boala printr-o întâmplare, pornind de la o vizită la doctor pentru o simplă răceală, moment în care viața lui s-a întors cu susul în jos. A trecut cu mult curaj, dar și cu sprijinul necondiționat al soției, peste toate încercările, și le recomandă celor care luptă cu cancerul pulmonar mult curaj și să nu le fie rușine. 

Pacienții cu cancer pulmonar merită mai mult decât să fie discriminați. Întrebarea potrivită nu ar trebui să aibe nimic de-a face cu eventualul trecut de fumător al pacienților. Fiecare pacient merită să fie tratat cu aceeași compasiune și susținere, indiferent de trecutul său. Prin schimbarea conversației de la vină și stigmatizare la compasiune și înțelegere putem construi o bază mai puternică pentru vindecare și progres.

Întrebarea potrivită ar putea fi: Ce putem face pentru ca persoanele cu cancer pulmonar să beneficieze de cele mai bune condiții de îngrijire și tratament?